Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο φονιάς της Φαίης: Εμπόδιο στη σχέση μας η αδερφή της – Μας έλεγε ότι θα μας εκδικηθεί

Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο φονιάς της Φαίης: Εμπόδιο στη σχέση μας η αδερφή της – Μας έλεγε ότι θα μας εκδικηθεί

Έλυσε τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα

Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της 6ης Απριλίου, που οδήγησε στον θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, δίνει μέσα από τη φυλακή ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης.

Όπως ισχυρίζεται μιλώντας στο Star, όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που ούτε στην πιο τρελή του φαντασία δεν μπορούσε να προβλέψει την τραγική κατάληξη που θα είχε.

“Τη Φαίη τη χτύπησα κυρίως στο κεφάλι με σφαλιάρες και όχι γροθιές, δεν είχα την πρόθεση να τη σκοτώσω, ίσως τα υπόλοιπα χτυπήματα να έγιναν από το πέσιμο που είχε η κοπέλα.

Σε κοντινή απόσταση ήταν το αυτοκίνητο και χτύπησε το κεφάλι της και έπεσε στο πάτωμα και έχασε τις αισθήσεις της.

Εγώ πανικοβλήθηκα και την πήγα πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο, ζήτησα βοήθεια από δυο φίλους μου. Μετά κάλεσα την αδελφή της γιατί μου ζήτησαν έναν συγγενή και εκείνη ήρθε στο νοσοκομείο και μου ζήτησε να μην απευθυνθώ ποτέ στην αστυνομία για τη σχέση που είχαμε.

Μου έλεγε ότι θα τα κανονίσει όλα εκείνη και ότι θα είναι πάντα δίπλα μου και με παρακαλούσε να μην κλαίω και να είμαι ψύχραιμος”, υποστηρίζει.

Ευθύνες στην αδερφή της Φαίης

Από την πρώτη στιγμή, όπως υποστηρίζει, καταλυτικός ήταν ο ρόλος της αδερφής της, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά ο δικηγόρος της.

“Με τη Φαίη πέρναγα πολύ ωραία και σχεδιάζαμε πολλά πράγματα να κάνουμε αλλά πάντα είχαμε ένα μεγάλο εμπόδιο, την αδελφή της, και ψάχναμε τρόπους να το ξεπεράσουμε  αυτό αλλά εκείνη δεν μας άφηνε.

Η Φαίη γνώριζε ότι η αδελφή της με προσέγγιζε γιατί το είχα πει εγώ ξεκάθαρα ενώπιον και των δυο γιατί ένιωθα άσχημα μέσα μου.

Η Φαίη στεναχωρήθηκε  πολύ. Στη συνέχεια με συγχώρεσε, εγώ της έλεγα ότι δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανα και θα πρέπει να διακόψει μαζί μου.

Εκείνη  θέλησε να είναι μαζί μου, λέγοντας μου να μην ασχοληθώ ξανά με την αδελφή της. Έτσι και έκανα.

Αλλά η μεγάλη αδελφή της το πήρε πολύ άσχημα όλο αυτό. Μου είχε πει ότι “θα σε καταστρέψω, θα σε εκδικηθώ”, το ίδιο έκανε και στη Φαίη.

Έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου να κάνω κάτι κακό στον εαυτό μου ώστε να μπορέσω να πάω εκεί κοντά της αλλά δεν έχω τη δύναμη. Τη βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ στον ύπνο μου και σας είπα ότι δεν κοιμάμαι.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς της για το μεγάλο κακό που προκάλεσα. Νιώθω πολύ άσχημα μετά τον χαμό της. Νιώθω μισός. Δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια της ζωής μου μετά από όλο αυτό”, ισχυρίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα