Την πρόλαβαν ενώ μόλις είχε καταπιεί μια χούφτα χάπια με αλκοόλ!

Την πρόλαβαν ενώ μόλις είχε καταπιεί μια χούφτα χάπια με αλκοόλ!

Απετράπη άλλη μία αυτοκτονία την τελευταία στιγμή, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Απετράπη άλλη μία περίπτωση αυτοκτονίας από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για μία 33χρονη στην Αθήνα, η οποία εντοπίστηκε εγκαίρως τη στιγμή που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο «Cyber Alert» της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε χθες τη νύχτα από χρήστη του Διαδικτύου, ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είχε προβεί σε διαδικτυακή ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, η οποία παρέπεμπε σε πρόθεση αυτοκτονίας. Άμεσα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διεξήγαγαν ενδελεχή ψηφιακή έρευνα, με σκοπό τον έγκαιρο εντοπισμό της και εξακρίβωσαν γεωγραφικά το σημείο που βρισκόταν. Σε άμεση συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και ύστερα από τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εκδόθηκαν αναζητήσεις και η 33χρονη εντοπίστηκε στο σπίτι της, χωρίς τις αισθήσεις της, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών και αλκοόλ. Άμεσα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά στον αριθμό: 111 88

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο: [email protected]

Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphones), με λειτουργικό σύστημα iOS-android: CYBERKID.

Μέσω Twitter « Γραμμή SOS Cyber Alert»: @cyberalertGR.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα