Το βάζο με το ρύζι έκρυβε κοκαΐνη

Το βάζο με το ρύζι έκρυβε κοκαΐνη

Ακόμη μία σύλληψη για την υπόθεση του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στην Αγιά Σωτήρα και στην Αυλίζα στο Μενίδι. Εντοπίστηκε και συνελήφθη μία γυναίκα μέλος της υποομάδας του ίδιου κυκλώματος, που διακινούσε ναρκωτικά σε Μαρούσι και Νίκαια.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, σχετικά με εγκληματική οργάνωση που διακινούσε συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, με έδρα κυρίως καταυλισμούς στην περιοχή Αγία Σωτήρας και στην Αυλίζα Αχαρνών και εξαρθρώθηκε στις 29 Ιουνίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, διαπιστώθηκε η απόκρυψη ποσότητας κοκαΐνης σε σπίτι στο Μαρούσι.

Κατόπιν αυτού, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών μετέβησαν σε σπίτι στο Μαρούσι, που διαμένει μία 48χρονη αλβανικής καταγωγής μέλος του κυκλώματος και μετά από έρευνα στην αυλή, βρήκαν θαμμένη σε βάθος μισού μέτρου, μέσα σε γυάλινο βάζο που περιείχε ρύζι, ποσότητα κοκαΐνης βάρους ενός κιλού.

Η 48χρονη συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα