Τον σκότωσε για 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο

Τον σκότωσε για 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο
Αστυνομία Eurokinissi

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 77χρονου στο σπίτι του στην Μάνδρα-Δράστης ένας 18χρονος από το Κουβέιτ-Τον είχε γνωρίσει ο ηλικιωμένος και είχαν καταλήξει μαζί στο σπίτι του.

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 77χρονου που διαπράχθηκε στις 4 Αυγούστου, στη Μάνδρα Αττικής.

Το θύμα είχε βρεθεί, μεσημβρινές εκείνης της ημέρας, εντός της μονοκατοικίας όπου διέμενε μόνος του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος επήλθε συνεπεία ασφυξίας, από απόφραξη των αεροφόρων οδών. Είχε βρεθεί ανάσκελα στον καναπέ με μαξιλάρια στο πρόσωπό του, με τα οποία ο δράστης τον έπνιξε.

Από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι ένας 18χρονος από το Κουβέϊτ, τον οποίο τότε γνώρισε το θύμα και τον κάλεσε στο σπίτι του με σκοπό την συνεύρεση.

Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η ληστεία. Πρωινές ώρες εκείνης της ημέρας, 18χρονος εκμεταλλεύτηκε μία χρονική στιγμή και άρχισε να ψάχνει τα συρτάρια. Τότε ο ηλικιωμένος τον αντιλήφθηκε και ήρθαν σε συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο νεαρός δράστης να τον ρίξει στον καναπέ και να τον πνίξει με τα μαξιλάρια. Από το σπίτι ο δράστης διέφυγε με την ευτελή λεία του που ήταν 30 ευρώ και ένα παλιό κινητό τηλέφωνο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 18χρονος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα