Τους έφυγε ο Ξηρός, αλλά συνέλαβαν ξανά τον Κώστα Σακκά

Τους έφυγε ο Ξηρός, αλλά συνέλαβαν ξανά τον Κώστα Σακκά
ΑΘΗΝΑ-Δηλώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας// Φωτογραφίες των συλληφθέντων δίνονται στη δημοσιότητα// στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Καισαρείας, ΣΑΚΚΑΣ Κωνσταντίνος.(ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) Eurokinissi

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής, ο Κώστας Σακκάς. Είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί

Συνελήφθη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο 30χρονος Κώστας Σακκάς.

Είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2010, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και καταζητούνταν, για παραβίαση των περιοριστικών όρων διαμονής, που του είχαν επιβληθεί.

Ο Ν. Σακκάς, συνελήφθη στο σπίτι της αδερφής του συγκατηγορούμενού του,  Δ. Μπουρτζούκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο σπίτι, ήταν εντός των ορίων, που είχε δηλώσει ο ίδιος ως κατοικία.

Ο Κώστας Σακκάς, είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από πολυήμερη απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για παραβίαση των δικαιωμάτων του, καθώς είχε κρατηθεί προφυλακισμένος μετά τη λήξη του 18μηνου που προβλέπεται από το νόμο.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο νεαρός κατηγορούμενος που έκανε απεργία πείνας, για 38 ημέρες, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή των εξής περιοριστικών όρων: απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, απαγόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς”, χρηματικής εγγύησης 30 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα