Τρεις αλλοδαποί πίσω από τη δολοφονία 77χρονου στον Πύργο

Τρεις αλλοδαποί πίσω από τη δολοφονία 77χρονου στον Πύργο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 77χρονου σε χωριό του Πύργου. Είχε βρεθεί στο στάβλο του, δεμένος, φιμωμένος και με βρόγχο από σπάγγο στο λαιμό του. Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, αναζητείται ένας ακόμα

Τρεις αλλοδαποί είναι πίσω από την προ τεσσάρων μηνών δολοφονία ενός ηλικιωμένου στη Συντριάδα του Πύργου Ηλείας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 77χρονος είχε βρεθεί νεκρός από τον γιο του τον προηγούμενο Οκτώβριο μέσα στο στάβλο του. Ήταν δεμένος, φιμωμένος ενώ του είχε τοποθετηθεί βρόγχος από σπάγγο στο λαιμό. Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 30, 21 και 36 ετών, αφού τον ακινητοποίησαν, του πήραν το κλειδί του σπιτιού του, το οποίο είχε κρεμασμένο στη ζώνη του και αφού έψαξαν όλους τους χώρους, πήραν ένα μικρό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία και ληστεία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Στα χέρια της αστυνομίας έχει ήδη πέσει ο 30χρονος και ο 21χρονος ενώ αναζητείται ο 36χρονος.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος έχει συλληφθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο για ληστείες σε Μεσσηνία και Αμαλιάδα και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας, προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network