Τρεις συλλήψεις για τον βιασμό που κατήγγειλε 23χρονη στο ΑΠΘ

Τρεις συλλήψεις για τον βιασμό που κατήγγειλε 23χρονη στο ΑΠΘ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορούνται ως δράστες της επίθεσης σε βάρος 23χρονης, σε χώρους του ΑΠΘ

Άμεσες ήταν οι ενέργειες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους υπεύθυνους για την σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μίας 23χρονης φοιτήτριας στο ΑΠΘ, καθώς επίσης, της ληστείας και του ξυλοδαρμού που υπέστη εκείνη και ο φίλος της στο προαύλιο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ένα αποτύπωμα πρόδωσε έναν από τους δράστες που είχε περάσει από δομές και πρόκειται για έναν 27χρονο που πρώτα είχε δηλώσει στις Αρχές όταν πρωτοήλθε στην Ελλάδα πως ήταν Σύρος και στη συνέχεια Αλγερινός…

Συνεργοί του είναι ένας 17χρονος Σύρος και ένας ακόμη 20χρονος Αλγερινός, ενώ ύστερα από έφοδο των αντρών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, συνελήφθησαν αυτοί και άλλοι τέσσερις μη νόμιμοι μετανάστες, Σύροι, Αλγερινοί και ένας από Δυτική Σαχάρα, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο κιλά κάνναβης.

Όλοι τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες για τον νόμο περί ναρκωτικών και οι τρεις κατηγορούνται επιπλέον για την ληστεία σε βάρος των δύο φοιτητών και την ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο νεαρός φοιτητής και η 23χρονη συμφοιτήτριά του στο ΑΠΘ, ήρθαν αντιμέτωποι με τον τρόμο, όταν τους επιτέθηκαν στο πάρκο του ΑΠΘ, οι τρεις αλλοδαποί, Σύροι και Αλγερινοί, τους χτύπησαν, τους λήστεψαν και ασέλγησαν σε βάρος της 23χρονης φοιτήτριας, την οποία εξανάγκασαν να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις… πλην συνουσίας.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα, μετά από ένα πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εκείνη την στιγμή τα δύο άτυχα παιδιά αποχωρούσαν από το φοιτητικό πάρτι και έκατσαν για λίγο σε ένα παγκάκι στο πάρκο του ΑΠΘ.

Τότε, τους πλησίασαν τρεις δράστες και κατευθείαν τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους πάρουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Ο εφιάλτης τους όμως δεν τελείωσε εκεί… Αφού ακινητοποίησαν τον νεαρό εξανάγκασαν δια της βίας και με απειλές την 23χρονη να υποκύψει στις σεξουαλικές τους ορέξεις και ασέλγησαν σε βάρος της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα