Βαθιά χτυπήματα με τσεκούρι στο κεφάλι, δέχτηκε ο άστεγος στον Άγιο Κοσμά

Βαθιά χτυπήματα με τσεκούρι στο κεφάλι, δέχτηκε ο άστεγος στον Άγιο Κοσμά

Το θύμα βρέθηκε σε μία πολυθρόνα με 4-5 βαθιά τραύματα στο κεφάλι και δίπλα ένα ματωμένο τσεκούρι

Θύμα μίας εξαιρετικά άγριας δολοφονίας έπεσε ο άστεγος από την Αλβανία σε εγκαταλελειμμένο παλιό νυχτερινό κέντρο στον Άγιο Κοσμά, όπως προέκυψε και από την νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με το πόρισμα λοιπόν, το θύμα είχε δεχτεί 4-5 βαθιά χτυπήματα με τσεκούρι στο κεφάλι, τα οποία και προκάλεσαν το θάνατό του. Το θύμα βρέθηκε καθισμένο σε μία πολυθρόνα και δίπλα το τσεκούρι το οποίο μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για την λήψη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Ο άστεγος ζούσε εκεί τα τελευταία δύο χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά, όμως για άγνωστους λόγους είχε φύγει από το σπίτι του. Εκεί κατά καιρούς είχε διάφορους συγκάτοικους, με τελευταίο έναν ομοεθνή του ο οποίος και τον ανακάλυψε νεκρό.

Έρευνα διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση, πρωτίστως όμως προς τον περίγυρο των αστέγων που συνήθως συχνάζουν στην περιοχή, καθώς ενδεχομένως ο φόνος να ήταν αποτέλεσμα κάποιου τσακωμού μεταξύ αστέγων ή για να του πάρουν κάτι ευτελούς αξίας…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα