Βίντεο Ντοκουμέντο: Η Αγγελική δίνει οδηγίες για το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού

Βίντεο Ντοκουμέντο: Η Αγγελική δίνει οδηγίες για το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού

Πρόβες για το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού έκανε η Αγγελική Σπυροπούλου. Είχε καταγράψει με το κινητό της τη διαδρομή (Vid)

Τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν για την επίθεση στις φυλακές είχε καταγράψει με το κινητό της η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η 22χρονη ακούγεται να δίνει οδηγίες σε συνεργό της για τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν στο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τη διαδρομή αυτή θα ακολουθούσαν η ίδια, ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο Ιάσονας και συνεργοί τους, στα πλαίσια της επιχείρησης “Γοργοπόταμος”, όταν και θα ανατίναζαν τις φυλακές Κορυδαλλού.

Επίσης βρέθηκε και βίντεο με οδηγίες στα ασύλληπτα μέλη για κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, αλλά και πλάνα από τα επισκεπτήρια των φυλακών Κορυδαλλού.

Η Αγγελική Σπυροπούλου, συνελήφθη στις 2 Μαρτίου στη Σαλαμίνα, στο πατρικό σπίτι κατηγορούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Η Αγγελική είχε αλλάξει τα μαλλιά της, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή, ενώ κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία. Σε βάρος της νεαρής κοπέλας, η οποία για μήνες κατόρθωνε να διαφεύγει, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα