Βρέθηκε το μηχανάκι του συζυγοκτόνου κοντά στην Ορμύλια Χαλκιδικής

Βρέθηκε το μηχανάκι του συζυγοκτόνου κοντά στην Ορμύλια Χαλκιδικής

Το μηχανάκι πιθανόν χρησιμοποίησε αρχικά μετά την δολοφονία της συζύγου του ο Lesi για να διαφύγει με τον μόλις 4,5 ετών γιο του, το οποίο έκρυψε μέσα σε θάμνους στο παραλιακό χωριό της Χαλκιδικής, Ψακούδια, περίπου 10 χλμ. μακριά από την Ορμύλια, όπου έγινε το στυγερό έγκλημα

Εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής από την Αστυνομία το μηχανάκι μικρού κυβισμού του 33χρονου Αλβανού James Lesi, που κατέσφαξε την περασμένη Τετάρτη την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου του και απήγαγε κατά τη διαφυγή τον μικρότερο γιο του, μόλις 4,5 ετών.

Το μηχανάκι βρέθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από την παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, Ψακούδια, που βρίσκεται 10 χλμ., μακριά από την Ορμύλια και μάλιστα κρυμμένο και πεταμένο μέσα θάμνους μαζί με ένα μπουφάν που είχε αίματα και προφανώς ανήκε στον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, εξαιτίας του ότι η περιοχή είναι παραλιακή, ελέγχθηκε η πιθανότητα όχι μόνο κλοπής κάποιου οχήματος αλλά ακόμα και βάρκας ή ταχύπλοου από την περιοχή, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας έχουν δώσει στίγμα του δράστη στην ευρύτερη περιοχή τις προηγούμενες ημέρες, όμως για ευνόητους λόγους, δεν αναφέρονται οι περιοχές.

Παραμένει λοιπόν να υφίσταται το μεγάλο ερώτημα που είναι ο Lesi και ο μικρός του γιος και εάν τυχόν κατάφερε να διαφύγει προς άλλη περιοχή με οποιοδήποτε μέσο και μάλιστα μαζί με τον γιο του, αν και όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον τις πρώτες ώρες και τα πρώτα 24ωρα ο δράστης περιφερόταν στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται, πως στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου για την ανθρωποκτονία αυτή και την αρπαγή του παιδιού, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου Αλβανού James Lesi του Frrok και της Pashe , υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα