'Βροχή' τα λουκέτα σε πασίγνωστα μαγαζιά τουριστικών περιοχών

Λουκετο για 48ώρες
Λουκετο για 48ώρες EUROKINISSI

Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σαρώνουν τις τουριστικές περιοχές της χώρας. Δεκάδες παραβάσεις σε Θάσο, Μύκονο, Σπέτσες και Πάτρα. Τι επικαλέστηκαν σε κοσμικό Beach Bar της Χαλκιδικής

"Υψηλές γνωριμίες" επικαλέστηκαν οι υπεύθυνοι ενός εκ των μεγαλύτερων και κοσμικότερων beach bar στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής παρεμποδίζοντας τους  ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων να πραγματοποιήσουν έλεγχο για τυχόν φορολογικές παραβάσεις.

Το Beach Bar στο Παλιούρι Χαλκιδικής παρά τους μεγάλους τζίρους φρόντιζε να μην εκδίδει αποδείξεις με τους ελεγκτές να επιβάλλουν το προβλεπόμενο από το νόμο 48ωρο λουκέτο.

"Η ομάδα του Cabana Beach είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω κάποιων δυσχερών καταστάσεων των οποίων δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό Κυριακή 30.07 και Δευτέρα 31.07. Σας ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση σας!" αναρτήθηκε στο προφίλ του μαγαζιού στο facebook.

To όργιο παραβατικότητας όμως δε σταμάτησε εκεί μιας και στη Θάσο σε μόλις 24 ώρες εντοπίστηκαν 16 παραβάτες και βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις. Ειδικότερα, 48ωρα λουκέτα μπήκαν σε 4 μεγάλα beach bar ,2 bar της φημισμένης παραλίας marble beach και 1 στο Λιμένα (πρωτεύουσα του νησιού).

Ακόμη, στην Κομοτηνή λουκέτο 96 ωρών μπήκε σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, ενώ στη Μύκονο 48ωρο λουκέτο μπήκε σε ψητοπωλείο κοντά στο αεροδρόμιο. Στις Σπέτσες για 48 ώρες θα κλείσουν 2 ταβέρνες ενώ τέλος στην Πάτρα λουκέτο μπήκε σε επιχείρηση εμπορίου και επεξεργασίας μετάλλου που εντοπίστηκε με τη μέθοδο της κλειστής αποθήκης για μη έκδοση παραστατικού πώλησης για 16,6 τόνους χαλκού συνολικής αξίας 83.490 ευρώ.

SHARE:

24Media Network