Ξετύλιξαν το κουβάρι κυκλώματος διακίνησης τσιγάρων σε Ελλάδα και Ευρώπη οι αρχές

Ξετύλιξαν το κουβάρι κυκλώματος διακίνησης τσιγάρων σε Ελλάδα και Ευρώπη οι αρχές

Στη σύλληψη ενός μέλους της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε και εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες οδηγήθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ακόμα ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε και εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σε συνέχεια της από 07-12-2013 παρουσίασης του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού - ομογενή από το Καζακστάν, που αναζητούνταν για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες (13-12-2013) το πρωί στους Θρακομακεδόνες Αττικής και είναι αποτέλεσμα εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων, στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικού εντάλματος σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες (13-12-2013) το απόγευμα στο Τμήμα Εκτελέσεων Ποινών της αρμόδιας Εισαγγελίας και ακολούθως στον 9ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, που διενεργεί κύρια ανάκριση για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network