Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Το φρικτό έγκλημα έγινε σε καταυλισμό Ρομά στα Αλάτσατα Χαλκίδας.Το θύμα ανακάλυψε η ίδια της η αδερφή που κάλεσε την Αστυνομία

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου έπεσε μία 22χρονη Ρομά από τον ίδιο της τον σύντροφο, ο οποίος εξαφανίστηκε και αναζητείται, αφήνοντας ορφανό και το ανήλικο αγοράκι που είχαν αποκτήσει μαζί.

Το θύμα ανακάλυψε εντός ξύλινου παραπήγματος που έμενε το ζευγάρι η ίδια της η αδερφή, χθες το βράδυ και ειδοποίησε τις Αρχές.

Η 22χρονη έφερε εμφανή σημάδια και μώλωπες από χτυπήματα που μάλλον έγινε με τα χέρια και όχι με κάποιο όργανο, στο πρόσωπο, στα χέρια ακόμη και στα πόδια. Κυριολεκτικά ο δράστης την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και χτυπώντας την από τα πόδια μέχρι και το κεφάλι!

Ο 28χρονος σύντροφός της, επίσης Ρομά, διέφυγε από το σημείο και αναζητείται ως ο βασικός ύποπτος της φρικτή αυτής εγκληματικής ενέργειας. Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα