Υπόθεση Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τους υπόπτους της δολοφονίας

Υπόθεση Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τους υπόπτους της δολοφονίας
Η Ειρήνη Λαγούδη

Σφίγγει ο κλοιός για τους υπόπτους, που δεν ελέγχονται μόνο για τη δολοφονία της Ειρήνης, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών και τοκογλυφίας.

Ο κ. Βασίλης Ταουξής, ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης, όσον αφορά τους υπόπτους της δολοφονίας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Όπως ανέφερε, υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς τους ανθρώπους που ψάχνουν η εισαγγελική και ανακριτική αρχή, τους ερευνούν και για υποθέσεις ναρκωτικών και για κατ’ επάγγελμα τοκογλυφία.

Πρόσθεσε πως πλέον ανοίγουν και πολλά στόματα, καθώς στην αρχή πολλά ήταν τα άτομα που ήξεραν πράγματα και είχαν πληροφορίες, αλλά δεν είχαν μιλήσει από φόβο μην μπλέξουν ή από εκβιασμό. Έκανε λόγο και για τα μεγάλα χρηματικά που ποσά που παρατηρούνται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπόπτων, που ερευνώνται ως δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη.

Έπειτα, ο κ. Ταουξής έγινε πιο συγκεκριμένος, λέγοντας πως η Ειρήνη απαίτησε τα χρήματα που είχε δώσει, οι ύποπτοι δεν της τα επέστρεψαν, τους απείλησε ότι θα καταφύγει στις αρχές και, ενδεχομένως, αυτό να ήταν η θρυαλλίδα που οδήγησε στην τελική αιτία και την απόφαση των δραστών να τη βγάλουν εκτός προσκηνίου.

Μάλιστα, το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη εξέπεμψε σήμα περίπου ένα μήνα μετά τη δολοφονία της, από το σπίτι του πρώτου και βασικού υπόπτου. Οι ύποπτοι, όπως ανέφερε, είναι τουλάχιστον τρεις, εκ των οποίων γνωρίζουν τα ονοματεπώνυμα των δύο, ενώ για το τρίτο άτομο δεν έχουν αρκετές πληροφορίες.

Δείτε όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας στο παρακάτω βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version