Υπόθεση Ξηρού: Οι φωτογραφίες της Αγγελικής που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική

Υπόθεση Ξηρού: Οι φωτογραφίες της Αγγελικής που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική

Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες της Αγγελικής, που φέρεται ως συνεργός της ομάδας Ξηρού, καθώς και του "Θεοχάρη". Νέα πλαστή ταυτότητα από τη γιάφκα στην Ανάβυσσο (Pics)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και φωτογραφίες της “Αγγελικής”, που καταζητείται ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

Κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα ακόλουθα:

Τα στοιχεία ταυτότητας της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελικής του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεν. 26/07/1992 στο Αίγιο Αχαΐας, η οποία αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή της στην υπόθεση, 33, από τις οποίες στην πρώτη απεικονίζεται στο Δελτίο Αστυνομικής της Ταυτότητας, που εκδόθηκε το 2006 και στις υπόλοιπες τριάντα δύο 32, απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, τέλη Δεκεμβρίου του 2014 και αρχές Ιανουαρίου του 2015.

 

Επίσης δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες του συλληφθέντα για την εμπλοκή του στην υπόθεση (επ.) KOKA (ον.) HARI του JANI και της SOFIA , γεν. 26/11/1976 στην Αλβανία, γνωστού ως “Θεοχάρη”, o οποίος είχε νοικιάσει τη γιάφκα στην Ανάβυσσο.

DEE/FOTOGRAFIKO_7

DEE/FOTOGRAFIKO_7

 

Τέλος, δόθηκαν και φωτογραφίες καταφανώς πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του παραπάνω συλληφθέντα υπηκόου Αλβανίας (επ.) KOKA (ον.) HARI.

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα