Είχε κλέψει 5.000 σε κέρματα από λεωφορεία του ΟΑΣΘ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) MOTIONTEAM

Η αστυνομία συνέλαβε 25χρονο που με διαρρηκτικά μηχανήματα αφαιρούσε τους κερματοδέκτες από λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Τους κερματοδέκτες από εκδοτικά μηχανήματα εισιτηρίων αστικών λεωφορείων αφαιρούσε με διαρρηκτικά μηχανήματα από σταθμευμένα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, ένας εικοσιπεντάχρονος, το τελευταίο τρίμηνο, αποκομίζοντας "λεία" περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ.

Ο εικοσιπεντάχρονος εντοπίστηκε από υπαλλήλους του ΟΑΣΘ τις πρώτες πρωινές ώρες χθες να περιεργάζεται ένα σταθμευμένο λεωφορείο στην περιοχή της Βούλγαρη και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς, έχοντας στην κατοχή του τα εργαλεία του και το ποσό των 575 ευρώ. Κατασχέθηκε, επίσης, το αυτοκίνητο του, το οποίο χρησιμοποιούσε για να διαφεύγει.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι από το Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο, διέρρηξε δεκαοκτώ μηχανήματα από τα οποία αφαίρεσε τους κερματοδέκτες, αποκομίζοντας το ποσό των 4.950 ευρώ, προκαλώντας φθορές και στα εκδοτικά μηχανήματα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: