Εισαγγελική έρευνα για τα σκουπίδια

Εισαγγελική έρευνα για τα σκουπίδια
Στιγμιότυπα από το κέντρο της Αθήνας που είναι γεμάτη σωρούς σκουπιδιών λόφω της απεργίας ΠΟΕ-ΟΤΑ. Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας αναμένεται να διερευνηθεί αν διαπράττονται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα

Προκαταρκτική έρευνα για το αποπνικτικό πρόβλημα των σκουπιδιών που παραμένουν στην πλειοψηφία τους στους κάδους και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Με την εισαγγελική έρευνα αναμένεται να διερευνηθεί αν διαπράττονται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, τα οποία συνδέονται με τη ρύπανση του περιβάλλοντος από τη συσσώρευση των απορριμμάτων. Τη δικογραφία “χρεώθηκε ο εισαγγελέας Δημ. Γκύζης, ο οποίος και θα εξετάσει αν και ποιές αξιόποινες πράξεις διαπράττονται. Μεταξύ άλλων αναμένεται να καλέσει μάρτυρες και να αξιολογήσει τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Υπενθυμίζεται ότι η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον ως την Πέμπτη, ενώ η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχει διαχωρίσει τη θέση της αποφασίζοντας την αναστολή των κινητοποιήσεων, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός απορριμματοφόρων θα επιστρέψει στους δρόμους για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα