Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στην Τούμπα

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στην Τούμπα
EUROKINISSI

Έρευνα για τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά τη ματαίωση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για τραυματισμούς και φθορές

Τα επεισόδια που ξέσπασαν μετά την ματαίωση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, ζήτησε από την αθλητική εισαγγελέα Ευαγγελία Λιάσου να αρχίσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν τελεστεί πράξεις που εμπίπτουν στον αθλητικό νόμο, κάνοντας μάλιστα χρήση όλων των τεχνολογικών μέσων. Την έρευνα θα κάνει η υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εξάλλου, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο οχήματα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι απορριμμάτων. Για τα εν λόγω επεισόδια προσήχθησαν δύο άτομα, τα οποία αφέθηκαν, όμως, ελεύθερα καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος τους.

Πηγή: Sport 24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν άρχισε ποτέ το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός λόγω τραυματισμού του Γκαρθία

Επεισόδια στην Τούμπα μετά τον τραυματισμό Γκαρθία

Συνελήφθη ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε τη χαρτοταινία στον Γκαρθία

ADVERTISING

SHARE: