Εισέβαλαν στο γραφείο του Μαρκογιαννάκη

Εισέβαλαν στο γραφείο του Μαρκογιαννάκη

Υπό κατάληψη από την Τετάρτη το δημαρχείο Χανιών. Στο στόχαστρο αγανακτισμένων πολιτικά γραφεία βουλευτών. Εισέβαλαν στο γραφείο του Χ. Μαρκογιαννάκη. "Είναι κότες και νταήδες" η απάντηση του πρώην υφυπουργού (Pics)

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να βρίσκεται και σήμερα, Πέμπτη, το δημαρχείο Χανίων, από ομάδα νεαρών που αντιδρούν στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Οι καταληψίες έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο του δημαρχείου και δεν επιτρέπουν σε κανένα την είσοδο.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη των Χανίων προκλήθηκε ένταση, όταν στο στόχαστρο ομάδας νεαρών που πραγματοποιούσαν πορεία, βρέθηκαν τα γραφεία των βουλευτών των Χανίων.

Αρχικά, η πορεία κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελίας Κουρουπάκη στην οδό Σκαλίδη όπου διαδηλωτές προκάλεσαν μικρές φθορές.

Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε προς την οδό Κυδωνιας όπου βρίσκονται τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του βουλευτή Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

 

Κάποιοι από τους διαδηλωτές προκάλεσαν μικρές ζημιές στην κεντρική είσοδο των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας και μεγαλύτερης έκτασης στα γραφεία του κ. Μαρκογιαννάκη, όπου και εισέβαλαν.

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία των βουλευτών Ευτύχη Δαμιανάκη και Σήφη Βαλυράκη, όπου είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις.

 

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας, ενώ στην οδό Περίδου όπου βρίσκονται τα γραφεία του κ. Δαμιανάκη, έβαλαν φωτιά σε κάδους χωρίς ωστόσο να προκληθούν άλλες ζημιές.

Η πορεία κατέληξε μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία της δημοτικής αγοράς, ενώ από το βράδυ της Τετάρτης έξω από τα γραφεία των βουλευτών στα Χανιά υπάρχει αστυνομική παρουσία.

Χρ. Μαρκογιαννάκης: “Κότες, νταήδες, άναδρα ανθρωποειδή”

Πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς επιφύλασσε ο βουλευτής Χανίων της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” Χρήστος Μαρκογιαννάκης για τους δράστες της εισβολής και της καταστροφής του πολιτικού του γραφείου χθες το βράδυ στα Χανιά.

 

“Κότες, νταήδες, άνανδροι, ανθρωποειδή”, τους αποκάλεσε οργισμένος ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράστες δεν διέλυσαν μόνο τα έπιπλα ή τον εξοπλισμό του γραφείου, αλλά ακόμη και τους… τοίχους και την τουαλέτα.

“Η κοινωνία πρέπει να απομονώσει αυτά τα άτομα”, δήλωσε από το κατεστραμμένο γραφείο του ο κ. Μαρκογιαννάκης, προσθέτοντας πως “τα κόμματα πρέπει να πάψουν να εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους καταστάσεις”.

Πηγή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα