Εισβολή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

Εισβολή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας
Μέλη της ΠΟΕ -ΟΤΑ έξω από το Υπουργείο Εργασίας Eurokinissi

Έφοδο στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ με στόχο να κάνει κατάληψη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εργατικά ατυχήματα.

Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ έφτασαν λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας στο υπουργείο Εργασίας και πραγματοποίησαν έφοδο στο υπουργείο Εργασίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απώλειες συναδέλφων τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Σήμερα, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, παραμένουν κλειστά όλα τα γκαράζ καθαριότητας των Δήμων της χώρας με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Τράκας, αυτό γίνεται «ως ένδειξη πένθους, αγανάκτησης, έντονης διαμαρτυρίας, αλλά και προειδοποίησης όλων των υπεύθυνων ότι το παραμύθι της δήθεν προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έλαβε τέλος. Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα. Ο «δολοφόνοι» πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μπουν στη φυλακή», υπογραμμίζει. «Όχι άλλο αίμα από εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όχι στα μεροκάματα του τρόμου, του πόνου, της ανασφάλειας και του φόβου»

Oι εργαζόμενοι είχαν συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, κ. Ανδρέα Νεφελούδη, ενώ λένε ότι θα παραμείνουν στον 8ο όροφο και δεν θα αποχωρήσουν αν δεν έρθει η υπουργός, η οποία, όπως τους ενημέρωσαν, βρίσκεται στη Βουλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα