Εκδρομή - θρίλερ για σχολείο της Άρτας στο CERN. Πρακτορείο τούς έκλεψε τα χρήματα

Εκδρομή - θρίλερ για σχολείο της Άρτας στο CERN. Πρακτορείο τούς έκλεψε τα χρήματα

Θύματα απάτης ταξιδιωτικού γραφείου έπεσαν 50 μαθητές και οι τρεις συνοδοί καθηγητές τους από την Άρτα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται παγιδευμένοι στην Ελβετία. Πώς το πρακτορείο "έστησε" την κομπίνα εις βάρος τους

"Όμηροι" στην Ελβετία παραμένουν 50 μαθητές και 3 συνοδοί - χωρίς χρήματα και χωρίς εισιτήρια - που ξεκίνησαν από την Άρτα για εκπαιδευτική εκδρομή, με στόχο να δουν και το CERN.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα το πρωί ρεπόρτερ του "Πρωινού ΑΝΤ1", οι μαθητές λυκείου της Άρτας και οι τρεις καθηγητές συνοδοί τους που έκαναν εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελβετία είχαν πληρώσει όλοι τους από 320 ευρώ για την εκδρομή και το πακέτο περιελάμβανε διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια επιστροφής κλπ.

Τι συνέβη, όμως;

Όταν μαθητές και καθηγητές έφτασαν στην Ελβετία με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το γραφείο ταξιδίων με έδρα την Αθήνα τους είχε εξαπατήσει. Είχε πάρει τα χρήματα αλλά δεν είχε κλείσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε και εισιτήρια επιστροφής.

Μαθητές και καθηγητές έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα ούτε για τη διαμονή τους, ούτε φυσικά και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί οι γονείς των μαθητών, βουλευτής του νομού Άρτας, αλλά και το ίδιο το υπουργείο Παιδείας.

Καθηγητές και μαθητές επικοινώνησαν ακόμη και με το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αναζητείται λύση, ώστε το γκρουπ να επιστρέψει Ελλάδα.

SHARE:

24Media Network