Έκκληση “Λίτσας” μέσω επιστολής: Θα με σκοτώσουν και θα πουν ότι αυτοκτόνησα

Έκκληση “Λίτσας” μέσω επιστολής: Θα με σκοτώσουν και θα πουν ότι αυτοκτόνησα

Μετά τη διαταγή για τη προφυλάκισή της η Λίτσα κάνει έκκληση στα ΜΜΕ, ισχυριζόμενη ότι κινδυνεύει η ζωή της. Διαβάστε ολόκληρην την επιστολή της σε κυριακάτικο Τύπο

Η Λίτσα της τρομοκρατίας, από την οποία έχει εμπλουτιστεί ιδιαίτερα η δικογραφία για την υπόθεση Βλαστού στέλνει επιστολή στο Έθνος της Κυριακής με την οποία υποστηρίζει πως κινδυνεύει η ζωή της. Λίγες μόνο ώρες μετά την προφυλάκισή της, η γυναίκα που για χρόνια ήταν πιστή του Βλαστού ισχυρίζεται ότι είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που ελέγχει ο εξάδελφός της που μπορεί να την σκοτώσουν ακόμα και κατά τη μεταγωγή της.

“Λόγω των διασυνδέσεων που διαθέτουν ακόμα και μέσα στο σωφρονιστικό σύστημα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να απειληθώ ακόμα και με όπλο για να υποχρεωθώ με τη βία να γράψω ένα σημείωμα ότι δήθεν αυτοκτονώ και ότι δεν αντέχω άλλο, ώστε να με ‘τελειώσουν’ με αυτόν τον τρόπο” αναφέρει.

Στην επιστολή της εξηγεί πως το κύκλωμα που ελέγχει ο Βλαστός έχει τη δύναμη να εκβιάσει και να απειλήσει σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να καταφέρουν το σκοπό τους.”Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν πολλές άκρες στις φυλακές όπως το ξέρουμε όλοι και μπορούν να φοβίσουν και να εκβιάσουν πρόσωπα, ακόμα και σωφρονιστικούς υπαλλήλους” εξηγεί με εμφανή την ανησυχία της.

Η Λίτσα σημειώνει πως το “Συμβόλαιο θανάτου” στο πρόσωπό της έχει υπογραφεί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ σημειώνει πως έχουν ήδη γίνει τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον της.”Την παρούσα στιγμή είμαι τελείως μόνη μου και όλη η οικογένειά μου είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, γιατί υπάρχει και για εκείνους σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή τους”. Όπως σημειώνει επιπλέον, ο θάνατός της θα αποτελεί ένα μήνυμα του εξαδέλφου της σε όποιον άλλον τολμήσει να δώσει στοιχεία για τη δραστηριότητά του.

“Είμαι απολύτως βέβαιη ότι ο εξάδελφός μου θα κάνει τα πάντα να με βγάλει από τη μέση, για να στείλει παντού το μήνυμα ότι σ’ αυτόν δεν ‘περνάνε αυτά’, αλλά και για να δουν όλοι ποιο είναι το τέλος οποιουδήποτε θελήσει να συνεργαστεί με το νόμο και τις Αρχές” λέει.

Πηγή: ethnos.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα