Έκκληση βοήθειας για την 8χρονη Ευαγγελία

Έκκληση βοήθειας για την 8χρονη Ευαγγελία

Έκκληση για βοήθεια κάνει η οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας για να καταφέρει η 8χρονη να βγει νικήτρια στη μάχη της με τον καρκίνο

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη Ευαγγελία – Στυλιανή από τα Χανιά, η οποία εδώ και περίπου δύο χρόνια παλεύει με τον καρκίνο.

Το 2016 διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Willms, δηλαδή μια μορφή όγκου στο νεφρό. Η Ευαγγελία μπήκε στο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε ο νεφρός και από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς της, καθώς παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις.

Οι γονείς της άρχισαν να ψάχνουν για λύση στο εξωτερικό μιας και οι γιατροί τους είπαν πως στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.

Ένα “παράθυρο” αισιοδοξίας βρέθηκε στο Λονδίνο όπου βρίσκεται ένα κέντρο πειραματικών θεραπειών. Για να ξεκινήσει όμως η μεγάλη “μάχη” της 8χρονης θα χρειαστούν περίπου 380.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την οικογένεια. Δυστυχώς επίσης, οι γονείς της μικρής είναι άνεργοι και ζητούν από τον κόσμο οικονομική βοήθεια.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί μπορεί να στείλει μήνυμα στο [email protected], να πάρει τηλέφωνο στο 699.968.5448, ή να καταθέσει κάποιο ποσό στην Τράπεζα Πειραιώς, σε λογαριασμό στο όνομα “ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ” που είναι η μητέρα της μικρής και με ΙΒΑΝ : GR 0801 7163 5000 6635 1068 38558.

Βίντεο: ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα