Εκλογές με Ντογιάκο στη Δικαιοσύνη

Εκλογές με Ντογιάκο στη Δικαιοσύνη

Σήμερα η ανάδειξη νέων διευθύνοντων στη Δικαιοσύνη. Υποψηφιότητα θέτει και ο Ισίδωρος Ντογιάκος

Στη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των προϊσταμένων σε νευραλγικά τμήματα της Δικαιοσύνης προχωρούν σήμερα οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί, με τα “φώτα” να έχουν στραφεί στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας όπου ο Ισίδωρος Ντογιάκος διεκδικεί δεύτερη θητεία.

Παρά τις πρόσφατες εξελίξεις και την ποινή που του επέβαλε λίγο πριν τις εκλογές το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο, ο νυν προϊστάμενος της Εισαγγελίας είναι σε θέση να διεκδικήσει εκ νέου την θέση και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, θα δώσει το παρόν με την υποψηφιότητά του. Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση που δεν θα του επέτρεπε την επανεκλογή του δεν έχει καθαρογραφεί ούτε επιδοθεί.

Μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ισιδωρος Ντογιάκος μπορεί να διεκδικήσει τη θέση. Επίσης υποψήφιος για την ηγετική θέση της Εισαγγελίας Εφετών είναι και ο εισαγγελέας Εφετών, Αντώνης Λιόγας. Αντίστοιχα, για το Εφετείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν οι πρόεδροι εφετών  Θεόδωρος Κανελλόπουλος και  Γεώργιος Παπανδρέου.

Για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο νυν προϊστάμενος Ηλίας Ζαγοραίος και η Ολυμπία Κλειτσάκη. Για το  Πρωτοδικείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προϊσταμένου, ο πρόεδρος πρωτοδικών, ανακριτής κατά της Διαφθοράς Κωνσταντίνος Σαργιώτης και οι συνάδελφοί του πρόεδροι πρωτοδικών  Ελευθέριος Γεωργίλη και Ιωάννης Παπαϊωάννου και  Αικατερίνη Παπαδημητροπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα