Εκτροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κοζάνης λόγω χιονιού

Εκτροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κοζάνης λόγω χιονιού
ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Εγκλωβισμένα δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ (ΒΟΝΙΤΣΑ - Αθήνα και ΑΣΤΑΚΟΣ - Αθήνα) στο ΑΙΓΙΟ λόγω του χιονιά Συγκεκριμένα, πρόκειται για λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Βόνιτσα-Αθήνα (μέσω παραϊόνιας) και που αναχώρησε από την Βόνιτσα στις 12:30, ενώ το δεύτερο λεωφορείο εκτελεί το δρομολόγιο Αστακός- Αθήνα, με ώρα αναχώρησης από τον Αστακό 13:30. -Οι 65 συνολικά επιβάτες των δύο λεωφορείων βρίσκονται πλέον εννέα ολόκληρες ώρες στον δρόμο και αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί την επόμενη μία ώρα, θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν σε κάποιο ξενοδοχείο του Αιγίου. Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Η κίνηση στην Κορίνθου-Πατρών και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Κόμβου Καλαβρύτων και Κόμβου Αιγίου διεξάγεται εδώ και ώρα με μεγάλες καθυστερήσεις ενώ κατά διαστήματα διακόπτεται η κυκλοφορία...ΦΩΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ//XRIOMERONEWS eurokinissi

Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μπάρα, ευτυχώς χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί

Ατύχημα λόγω χιονιού με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κοζάνης σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ύψος του Κομάνου.

Η σφοδρή χιονόπτωση είχε ως αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου των ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Κοζάνη-Πτολεμαϊδα (ώρα 7.30 π.μ.) μέσω της παλαιάς επαρχιακής oδού, το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, προσέκρουσε σε μπάρα.

Απ’ το ατύχημα σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές, με άμεση την παρέμβαση εκχιονιστικών μηχανημάτων της Π.Ε. Κοζάνης, που απομάκρυναν το μεγάλο όχημα από το δρόμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το λεωφορείο δεν έφερε αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πηγή: Kozanimedia, φωτογραφία αρχείου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα