ΕΛΑΣ: 'Νέο πλέγμα ασφαλείας' για το εμπορικό κέντρο της Αθήνας

ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το σχέδιο παρουσιάστηκε από αξιωματικούς της Αστυνομίας στους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη ΓΑΔΑ

Ο σχεδιασμός του «νέου πλέγματος ασφαλείας» του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, που αφορά τον έλεγχο της παραβατικότητας, στις περιοχές από την Ακρόπολη έως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και αναφέρεται σε ενίσχυση των δυνάμεων αστυνόμευσης, με παράλληλη αύξηση των περιπολιών και των σημείων ελέγχου στο εμπορικό κέντρο της πόλης παρουσίασε από αξιωματικούς της Αστυνομίας στους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για ενίσχυση της αστυνόμευσης, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, συναντήθηκαν στη ΓΑΔΑ με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Yποστράτηγο Χ. Παπαζαφείρη και τους επικεφαλής αξιωματικούς. Στη συνάντηση επισημάνθηκε η ανάγκη αύξησης της αστυνόμευσης.

"Ελπίζουμε να κριθεί στην πράξη, αποτελεσματικός ο νέος σχεδιασμός, ώστε να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Αθήνας" σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: