Έλαβε το φυλακιστήριο ο Αριστείδης Φλώρος

Έλαβε το φυλακιστήριο ο Αριστείδης Φλώρος
Ο Αρ. Φλώρος αποχωρεί από τα δικαστήρια αφού παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο Eurokinissi

Ξεκίνησε η μεταγωγή του για τη φυλακή όπου επιστρέφει για να εκτίσει τη ποινή 21 ετών στην οποία έχει καταδικαστεί για την υπόθεση Energa. Στο στόχαστρο της εισαγγελίας η γνησιότητα των εγγράφων και ο ρόλος των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε πριν λίγη ώρα ο Αρ. Φλώρος. Οι απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνταν να γίνουν μετά τη σύλληψή του και την έκδοση της απόφασης που αναιρεί το βούλευμα αποφυλάκισης, ολοκληρώθηκαν.

Ο πρωτοδίκως καταδικασθείς σε ποινής κάθειρξης 21 ετών για την υπόθεση Energa – Hellas Power έχει πλέον παραλάβει το νέο φυλακιστήριο που εκδόθηκε με απόφαση του Συμβουλίο Εφετών Ευβοίας. Η διαδικασία διήρκησε περίπου 1,5 ώρα και πλέον ο 39χρονος μετάγεται πίσω στη φυλακή.

Την ίδια στιγμή, στα χέρια της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, βρίσκεται πια η δικογραφία για την υφ’ όρον απόλυση του Αρ. Φλώρου. Κατά την προκαταρκτική εξέταση, αναμένεται να διερευνηθούν όλα τα πιστοποιητικά ως προς τη γνησιότητα και την σαφήνειά τους.

Επίσης στο στόχαστρο της Εισαγγελίας αναμένεται να μπει και ο ρόλος που ενδεχομένως είχαν εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση, χωρίς η έρευνα να περιορίζεται απαραίτητα στους ιατρούς που φέρονται να έβαλαν τις υπογραφές τους στις γνωματεύσεις τις οποίες προσκόμισε ο Αρ. Φλώρος, για να αποδείξει ότι υπερβαίνει το απαιτούμενο ποσοστό αναπηρίας 67% προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα