‘Ελπίζουμε σε ολική αποκατάσταση τη μέρα του χειρουργείου’, λένε οι γιατροί για τον Ηλία Βρεττό

‘Ελπίζουμε σε ολική αποκατάσταση τη μέρα του χειρουργείου’, λένε οι γιατροί για τον Ηλία Βρεττό
Instagram

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή έδωσαν γιατροί του Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο

Σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των κακώσεων που υπέστη στο τροχαίο χθες το πρωί, αναμένεται να υποβληθεί τις επόμενες μέρες ο Ηλίας Βρεττός, καθώς οι γιατροί περιμένουν να σταθεροποιηθεί η γενική του κατάσταση. Σύμφωνα πάντως με σημερινές δηλώσεις ενός εκ των γιατρών που παρακολουθούν τον τραγουδιστή, «η κατάστασή του σήμερα είναι εξαιρετική».

Όπως εξήγησε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, γιατρός του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, ο Ηλίας Βρεττός φέρει τρεις κακώσεις που απαιτούν χειρουργείο και όπως δείχνουν δέχτηκε την πρόσκρουση απ’ τη δεξιά πλευρά.

«Αρχίζουμε κατά σειρά βαρύτητας: Έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης, αρκετά σοβαρό με μεγάλες παρεκτοπίσεις, κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο, στη δεξιά πλευρά και ταυτόχρονα ένα κάταγμα βραχιονίου από τη δεξιά πάντα πλευρά γιατί από εκεί φαίνεται ότι δέχτηκε την πρόσκρουση», ανέφερε ο γιατρός και εξήγησε ότι: «Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και οπωσδήποτε προγραμματίζεται για χειρουργική επέμβαση ολικής αποκατάστασης όλων των καταγμάτων του, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική του κατάσταση. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί, μιλήσαμε μαζί επί μισή ώρα και του εξήγησα την κατάσταση του».

«Ελπίζουμε σε ολική αποκατάσταση τη μέρα του χειρουργείου» πρόσθεσε, ενώ όσον αφορά στην κοπέλα με την οποία ήταν μαζί ο τραγουδιστής στο αυτοκίνητο, οι γιατροί ανέφεραν ότι νοσηλεύεται πιο ελαφρά σε άλλη κλινική, αλλά δεν έχουν λεπτομερή εικόνα.

Στο μεταξύ, ο ίδιος σε μήνυμα που δημοσίευσε στο instagram σημειώνει: «Αφού ζω όλα καλά. Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτειά μου που ξεκινάει. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα