Ένας σοβαρά τραυματίας σε συμπλοκή οπαδών στο Μεσολόγγι

Ένας σοβαρά τραυματίας σε συμπλοκή οπαδών στο Μεσολόγγι

Συγκρούσεις οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Μεσολόγγι. Ένας νεαρός δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος (Pics)

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές  οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου.

Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου, κοντά στα δικαστήρια.

 

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι οπαδοί του ΠΑΟ, ήταν περίπου 150. Τη στιγμή της επίθεσης, περίπου δέκα με δεκαπέντε οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν στην ταράτσα του κτιρίου, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος.

Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρίψη φωτοβολίδων, καδρονιών, μεταξύ των οπαδών με αποτέλεσμα ένας από τους οπαδούς να τραυματιστεί σοβαρά.

 

Ο τραυματίας είναι νεαρός από την Άρτα και ήδη έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΠΠΝ του Ρίου.

Όπως αναφέρει το Onair.gr, η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα έκανε έρευνες στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού όπου πριν είχαν γίνει τα επεισόδια. Βρέθηκαν ρόπαλα,κράνη και άλλα αντικείμενα τα οποία μεταφέρονται στην αστυνομική διεύθυνση στο Μεσολόγγι.

Σε έρευνες που έγιναν σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού, που έφευγαν από την πόλη μετά τα επεισόδια βρέθηκε στυλό όπλο μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης βρέθηκε και ένα κομμάτι από στυλό όπλο στο σημείο των επεισοδίων.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 16 προσαγωγές.

(Πηγή: agriniopress.gr, φωτογραφίες: Onair.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα