Ενέδρα θανάτου σε γνωστό ψυχίατρο της Κρήτης

Ενέδρα θανάτου σε γνωστό ψυχίατρο της Κρήτης
cretalive

Σύμφωνα με τον γιατρό ομάδα 3-4 ατόμων, που είναι γνωστοί του, πυροβόλησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και έσπασαν το ένα τζάμι, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά

“Ξέρω ποιοι είναι … Έχω ενημερώσει τον εισαγγελέα !” Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού ψυχιάτρου που δέχτηκε δολοφονική επίθεση χθες βράδυ ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον ψυχίατρο και όταν ο ίδιος έφυγε από το ιατρείο του στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του πυροβόλησαν δυο φορές το όχημα από πίσω, και έσπασαν με λοστό το παράθυρο από την πλευρά του συνοδηγού.

Ο ίδιος σε κατάσταση πανικού αναζήτησε καταφύγιο σε παρακείμενο φαρμακείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ευτυχώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά.

“Ξέρω ποιοι είναι, έχω ενημερώσει τον εισαγγελέα” φέρεται να είπε ο ίδιος σημειώνοντας ότι πρόκειται για 3 με 4 άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του.

Έτσι ο έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ τα κίνητρα της επίθεσης αναζητούνται στο προσωπικό και φιλικό του περιβάλλον. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ήδη εστιάσει στο υλικό από τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπιστούν χρήσιμα στοιχεία που θα οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα