Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 63χρονος που ασελγούσε σε βάρος 7χρονης

Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 63χρονος που ασελγούσε σε βάρος 7χρονης

Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 63χρονος που ασελγούσε σε βάρος 7χρονης. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και για βιασμό κατ' εξακολούθηση

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα Τρίτη το πρωί ο 63χρονος Ηρακλειώτης που την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία μιας 42χρονης από την Πολωνία, μητέρας μιας 7χρονης.

Ο 63χρονος φέρεται να προσκαλούσε συχνά στο σπίτι του την 7χρονη με πρόσχημα το παιχνίδι με τον εγγονό του, όμως όπως κατήγγειλε η 42χρονη, ο 63χρονος ασέλγησε σε βάρος του μικρού κοριτσιού.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, ενώ παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από κατάλληλο πραγματογνώμονα.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος άνδρας την παρενοχλεί, καθώς αυτό συνέβη τουλάχιστον … 10 φορές!

Σε βάρος του 63χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, με βάση στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται – σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Γ. Κοκοσάλη – ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και ποτέ δεν  ακούμπησε το ανήλικο κορίτσι.

Πηγή: cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα