Ένταση σε Πλειστηριασμό Α’ κατοικίας οικογένειας που καταστράφηκε από φωτιά στην οποία πέθανε ο πατέρας

Ένταση σε Πλειστηριασμό Α’ κατοικίας οικογένειας που καταστράφηκε από φωτιά στην οποία πέθανε ο πατέρας

Έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Μαυροκορδάτου βρίσκεται αυτή την ώρα το ΠΑΜΕ, προσπαθώντας να εμποδίσει πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Ένταση επικρατεί μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και δυνάμεων των ΜΑΤ αυτή την ώρα, έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Μαυροκορδάτου στην Αθήνα.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο εκφράζοντας την συμπαράσταση τους στους ιδιοκτήτες των οποίων η πρώτη κατοικία πλειστηριάζεται. Μάλιστα επιχειρούν να εισέλθουν στο κτίριο θέλοντας να εμποδίσουν τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που έχει προγραμματιστεί.

Πρόκειται για το σπίτι μιας οικογένειας από τον Μαραθώνα και αναφέρει στην ανακοίνωση το ΠΑΜΕ: “Μετά την “κανονικότητα” με το πολυνομοσχέδιο “σκούπα” που ήρθε να σαρώσει μισθούς και συνδικαλιστικά δικαιώματα, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός αυτής της “κανονικότητας” ή πρώτη κατοικία.

 

Την Τετάρτη θα γίνει απόπειρα πλειστηριασμού σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας από τον Μαραθώνα που καταστράφηκε από πυρκαγιά το μαγαζί από το οποίο είχε εισόδημα. Στην πυρκαγιά “έχασε” την ζωή του ο πατέρας της οικογένειας.

Τα χρέη τους έπνιξαν και πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν ρύθμιση. Η τράπεζα τους ενημέρωσε ότι το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη.   Δεν είναι η μόνη περίπτωση, οι καταγγελίες για κατασχέσεις έρχονται βροχή. Καλούμε τον λαό να εκφράσει την έμπρακτη αλληλεγγύη του με την προστασία της λαϊκής περιουσίας από τα κοράκια που τους έχει ανοίξει η όρεξη να αρπάξουν τον ιδρώτα και τον μόχθο για ένα κεραμίδι Θέλουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες λαϊκές οικογένειες. Να μην το επιτρέψουμε”.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στον χώρο στις 9 το πρωί και επιχειρούν να σπάσουν τον ισχυρό αστυνομικό κλοιό που έχει στηθεί γύρω από την είσοδο του κτιρίου το οποίο στεγάζει το συμβολαιογραφείο. Στις προσπάθειες των διαδηλωτών να μπουν στον χώρο τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν, με την ένταση να είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version