Ένταση στη διαδήλωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ για τους παιδικούς σταθμούς

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρεφονηπιαγωγών, στο πλαίσιο κινητοποίησης της ΚΕΔΕ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενάντια στην υποχρεωτική ένταξη στα νηπιαγωγεία από την ηλικία των τεσσάρων ετών, έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρεφονηπιαγωγών, στο πλαίσιο κινητοποίησης της ΚΕΔΕ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενάντια στην υποχρεωτική ένταξη στα νηπιαγωγεία από την ηλικία των τεσσάρων ετών, έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Αναστάτωση έξω από τη Βουλή μεταξύ μελών της ΠΟΕ - ΟΤΑ και αστυνομικών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή, πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ διαμαρτυρόμενη για τη σχεδιαζόμενη ένταξη των παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Νωρίτερα, ένταση προκλήθηκε μεταξύ των διαδηλωτών και δυνάμεων επιβολής της τάξης, καθώς καθυστερούσε η άδεια σε επιτροπή των μελών να εισέλθουν στη βουλή και να κατατεθεί ψήφισμα με υπογραφές γονέων που αντιτίθεται στη διάταξη. Ευτυχώς, η ένταση εκτονώθηκε γρήγορα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κλειστοί ξανά οι παιδικοί σταθμοί - Συγκεντρώνονται υπογραφές κατά της επίμαχης διάταξης

ADVERTISING

SHARE: