Ένταση στην Λ. ΝΑΤΟ: Φωτιές και οδοφράγματα από Ρομά

Ένταση στην Λ. ΝΑΤΟ: Φωτιές και οδοφράγματα από Ρομά
Περιπολικό της Άμεσης Δράσης Eurokinissi

Οι Ρομά πραγματοποιούν διαμαρτυρία με αφορμή την έναρξη της δίκης για το περιστατικό στην Μεσσηνία όπου ένας νεαρός διαρρήκτης είχε πέσει νεκρός από τα πυρά του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Οδοφράγματα με φωτιές σε λάστιχα έχουν στήσει ομάδα περίπου 50 Ρομά επί της Λ. ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο όπου πραγματοποιούν διαμαρτυρία με αφορμή την έναρξη της δίκης του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη οικίας που είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον Οκτώβριο του 2020 έναν νεαρό Ρομά, όταν ο δεύτερος είχε εισέλθει στην ιδιοκτησία του.

Αντίστοιχες διαμαρτυρίες έγιναν σήμερα και στην Μεσσηνία όπου η τοπική Αστυνομική Αρχή έχει λάβει μέτρα. Στην Λ. ΝΑΤΟ έχει μεταβεί ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και διμοιρίες των ΜΑΤ σε μία προσπάθεια να παραδοθεί ο δρόμος και πάλι στην κυκλοφορία.

Εξαιτίας της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον Ασπρόπυργο, στην Λ. ΝΑΤΟ από το ύψος της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και από το ύψος της εταιρείας «Τριγώνη» στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ζωφριά, καθώς και η έξοδος της Λ. ΝΑΤΟ προς Περιφερειακή Αιγάλεω.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα