Εντόπισαν άλλες τρεις ιερόδουλες με AIDS

Εντόπισαν άλλες τρεις ιερόδουλες με AIDS

Τρόμος στην Αθήνα. Διαβάστε τι ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από ελέγχους σε οίκους ανοχής. Τι ισχυρίζεται η 22χρονη ιερόδουλη που βρέθηκε θετική στον ιό του AIDS

Δεν έγινε πιστευτή η 22χρονη ιερόδουλη από την Ρωσία η οποία κατηγορείται πως ερχόταν σε επαφή με άνδρες χωρίς προφυλάξεις. Οδηγήθηκε στη φυλακή.

“Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδετε. Δεν γνώριζα ότι είχα AIDS. To έμαθα όταν με συνέλαβαν. Αισθάνομαι καλά και δεν έχω συμπτώματα. Το έγγραφο που σας προσκομίζω μου το έδωσε ένας αστυνομικός. Δείχνει ότι η αιμοληψία έγινε στις 26 Aπριλίου. Δεν γνώριζα ότι χρειάζεται άδεια ασκήσεως για αυτή τη δουλειά. Έχω συλληφθεί μια φορά και απ´ ό,τι είχα καταλάβει τότε ήταν για την άδεια του μαγαζιού. Δεν θα ασκήσω ξανά το συγκεκριμένο επάγγελμα. Προέχει η θεραπεία μου”.

Αυτά είπε στον 13ο τακτικό ανακριτή η 22χρονη χωρίς να πείσει πάντως.

Πάντως, πρέπει να επισημανθεί, ότι ακόμα τρεις ιερόδουλες (οι δύο Ελληνίδες), βρέθηκαν θετικές στον ιό.

Το τελευταίο κρούσμα εντοπίσθηκε από μέλη κλιμακίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, που διενεργούν ελέγχους σε οίκους ανοχής, υπαίθριους χώρους με εκδιδόμενα άτομα και καταλύματα μεταναστών.

Πρόκειται για γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής και είναι το τρίτο κρούσμα του ιού στο πλαίσιο των υγειονομικών ερευνών του Κέντρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Σήμερα 30 Απριλίου 2012 στον πρώτο υγειονομικό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αλλοδαπών (Πέτρου Ράλλη) σε ιερόδουλες (24 άτομα), που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους διαπιστώθηκε εκδιδόμενη θετική στην HIV λοίμωξη(Ομόνοια).

Eλέχθησαν έως σήμερα επίσης εν συνόλω, οι χώροι όπου οι συνθήκες διαβίωσης μπορεί να προκαλέσουν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία ή για τη υγεία των διαμενόντων εκεί, σε οκτώ(8) πολυκατοικίες και βρέθηκαν σε έντεκα (11) διαμερίσματα, εκατόν δέκα πέντε(115) αλλοδαποί, από τους οποίους τριάντα εννέα (39) στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τα υγειονομικά κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα