Προσφυγικά Αλεξάνδρας: Πετροπόλεμος από αντιεξουσιαστές που ανέβηκαν στις τάρατσες

Προσφυγικά Αλεξάνδρας: Πετροπόλεμος από αντιεξουσιαστές που ανέβηκαν στις τάρατσες

Από νωρίς το πρωί οι αντιεξουσιαστές κατάφεραν να εισέλθουν μέσα στα κτίρια των Προσφυγικών στα Κουντουριώτικα και όταν πέρασαν από το σημείο μέλη της Χρυσής Αυγής που κατευθύνονταν στο Εφετείο ξέσπασε πετροπόλεμος (Vids)

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η περιοχή γύρω από τις προσφυγικές κατοικίες στα Κουντουριώτικα. Ομάδες αντιεξουσιαστών κατάφεραν από νωρίς το πρωί να εισέλθουν τα κτίρια και να ακροβολιστούν στις ταράτσες.

Όταν πίσω από τις προσφυγικές κατοικίες πέρασαν μέλη της Χρυσής Αυγής που κατευθύνονταν προς το Εφετείο όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, τότε οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να εκσφενδονίζουν μία βροχή από πέτρες.

Στο σημείο έφτασαν σύντομα διμοιρίες των ΜΑΤ και οι αντιεξουσιαστές στράφηκαν προς τους αστυνομικούς. Από το σημείο έχουν γίνει δύο συλλήψεις νεαρών έως τώρα.

Αντιεξουσιάστες έστησαν οδοφράγματα επί της οδού Τριχωνίδος και συνέχισαν από εκεί τον πετροπόλεμο ενώ πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο σημείο παραμένουν περίπου 30 άτομα ακροβολισμένα στις ταράτσες που συνεχίζουν να πετούν πέτρες εναντίον των αστυνομικών έως και αυτή την ώρα, ενώ να σημειωθεί ότι οι αντιεξουσιαστές το έπραξαν αυτό ακριβώς δίπλα στη ΓΑΔΑ και απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν είχε προβλέψει στον σχεδιασμό των μέτρων μία τέτοια εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα