Επεισόδια μετά τον αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ

Επεισόδια μετά τον αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013, στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα καλάσνικοφ ενώ ο άντρας που νοσηλέυεται φέρει τραύματα και από μαχαίρι. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ  στη Λεωφόρο

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ ΠΑΟ-ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την Super League.

Περίπου 70-80 οπαδοί του ΠΑΟ που κατέβαιναν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη συμβολή της με την οδό Σπ. Τρικούπη, είδαν έναν νεαρό μέσα σε ένα τρόλεϊ, που νόμιζαν ότι ήταν οπαδός της ΑΕΚ, πέταξαν μία βόμβα μολότοφ στον δρόμο μπροστά από το τρόλεϊ για να αναγκάσουν τον οδηγό να το ακινητοποιήσει και αρκετοί εξ αυτών εισέβαλαν μέσα στο τρόλεϊ και τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο τον νεαρό στο πόδι.

Αμέσως, επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ, εναντίον της οποίας πέταξαν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια και συμπλοκές με την Αστυνομία, ενώ συνελήφθησαν τρεις οπαδοί του Παναθηναϊοκού οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Αθλητική Βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είπαν στους αστυνομικούς πως επιτέθηκαν στον άτυχο νεαρό, γιατί “νόμιζαν ότι ήταν ΑΕΚτζής…”.

Το θύμα τους, ηλικίας περίπου 24 ετών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες, ενώ μετά την επέμβαση των ΜΑΤ ο όχλος των οπαδών διαλύθηκε. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα