Επεισόδια στα Μέγαρα: Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί από πέτρες και σκάγια

Επεισόδια στα Μέγαρα: Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί από πέτρες και σκάγια
Διαμαρτυρία Ρομά (ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια και πέτρες, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Μέγαρα στον απόηχο της αιματηρής καταδίωξης του 20χρονου Ρομά. Διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στον απόηχο της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, το βράδυ της Παρασκευής που είχε ως αποτέλεσμα ένας 20χρονος Ρομά να χάσει τη ζωή του.

Το βράδυ της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στα Μέγαρα, τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μέλη της διμοιρίας που βρίσκονταν στο σημείο, δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνα στα πόδια και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δύο ακόμη αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες, ο ένας εκ των οποίων χρειάστηκε να μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο.

Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα