Επεισόδια στην συναυλία του Manu Chao στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μαχαιρώθηκε 40χρονος

Επεισόδια στην συναυλία του Manu Chao στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μαχαιρώθηκε 40χρονος

Ένταση στη συναυλία του Manu Chao. Ξύλο και ένας σοβαρά τραυματίας

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας  μεταξύ ατόμων που βρισκόταν στην συναυλία του Manu Chao, στους χώρους του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν μπουκάλια και ξύλα.

Όπως έγινε γνωστό από το ΕΚΑΒ, ένας άνδρας, περίπου 40 ετών, μεταφέρθηκε με κακώσεις στο κεφάλι και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, για την παροχή πρώτων βοηθειών, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της πόλης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα δύο τοπικά site seleo.gr και Thestival.gr, άγνωστοι εισήλθαν με επιθετικές διαθέσεις στον χώρο, πέταξαν πέτρες σε παρευρισκόμενους κι άναψαν πυρσούς.

Σύμφωνα με το thestival, κάποιοι από τους δράστες επιτέθηκαν σε 40χρονο άντρα, μαχαιρώνοντάς τον και χτυπώντας τον στο κεφάλι. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η συμπλοκή, στο πίσω μέρος της συναυλίας, διήρκεσε λίγα λεπτά με τους παρευρισκόμενους να απαντούν στην επίθεση πετώντας μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Οι δράστες που φορούσαν κράνη έφυγαν προς την πλατεία Αριστοτέλους.

Στο σημείο δεν υπήρχε αστυνομία την ώρα των επεισοδίων καθώς την ευθύνη αστυνόμευσης και τήρησης των μέτρων είχαν αναλάβει λιμενικοί. Το περιστατικό ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές μετά από καταγγελία.

Το περιεχόμενο της καταγγελίας και υπόνοιες για χτύπημα “οπαδικού” χαρακτήρα

“Eίναι Τούρκος, είναι Τούρκος”. Με αυτά τα λόγια όπως καταγγέλλει δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση, και στην συνέχεια τρεις μαχαιριές στον μηρό ο 40χρονος που μεταφέρθηκε νωρίτερα σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον το θύμα παρακολουθούσε ανυποψίαστο την συναυλία όταν ξαφνικά  μια παρέα του επιτέθηκε φραστικά και στην συνέχεια ένας μεγαλύτερος αριθμός ατόμων άρχισε να τον χτυπά. Εκεί κάποιος τράβηξε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στο πόδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα