Επεισόδιο στη Βούλα: 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την επίθεση νεαρών – Βρέθηκε σακούλα με γκαζάκια

Επεισόδιο στη Βούλα: 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την επίθεση νεαρών – Βρέθηκε σακούλα με γκαζάκια
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Eurokinissi

Όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν κλήση για την παρουσία 10-15 ατόμων έξω από το σχολείο στη Βούλα, οι νεαροί τούς επιτέθηκαν και ακολούθησε συμπλοκή.

Συνολικά τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί της οδού Πλαπούτα 10-12, στη Βούλα μεταξύ ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περίπου 10-15 νεαρών.

Η αστυνομία δέχτηκε αρχικά κλήση από τη γειτονιά για την παρουσία ατόμων που κρίθηκε ύποπτη η συμπεριφορά τους επί της οδού Πλαπούτα στην Βούλα. Συγκεκριμένα ήταν περίπου 10 με 15 νεαροί, οι οποίοι κάθονταν απέναντι από ένα σχολείο και είχαν εριστική συμπεριφορά.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, πήγαν να ελέγξουν τους νεαρούς και εκείνοι φέρονται να τους έβρισαν και να τους επιτέθηκαν. Ακολούθησε συμπλοκή και μάλιστα ένας νεαρός επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό. Οι συνάδελφοί του αμέσως επενέβησαν και προχώρησαν στην προσαγωγή δέκα ατόμων, τους οποίους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και εξετάζονται για να διαπιστωθεί τι σκοπό είχαν εκεί και ποιοι οι λόγοι που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον χώρο του επεισοδίου βρέθηκε πεταμένη μία σακούλα με γκαζάκια την οποία εξετάζεται αν την πέταξαν οι νεαροί που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version