Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου στον Άγιο Δημήτριο- Καταπλακώθηκε από μπετονιέρα

ΑΡΓΟΣ-Πυρκαγιά που προκλήθηκε από τσιγάρο εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία σήμερα στις 3μμ στο Άργος. Η άμεση επέμβαση της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ που απομάκρυνε την ένοικο του σπιτιού και της πυροσβεστικής είχαν σαν αποτέλεσμα να μην πάρει διαστάσεις το περιστατικό.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΣ-Πυρκαγιά που προκλήθηκε από τσιγάρο εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία σήμερα στις 3μμ στο Άργος. Η άμεση επέμβαση της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ που απομάκρυνε την ένοικο του σπιτιού και της πυροσβεστικής είχαν σαν αποτέλεσμα να μην πάρει διαστάσεις το περιστατικό.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η «βαρέλα» μπετονιέρας καταπλάκωσε ένα άτομο, πιθανόν εργάτη επί της οδού Αναγεννήσεως στον Άγιο Δημήτριο. Σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου που καταπλακώθηκε από όχημα βαρέως τύπου, επί της οδού Αναγεννήσεως στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση από την Πυροσβεστική, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η «βαρέλα» μπετονιέρας καταπλάκωσε ένα άτομο, πιθανόν εργάτη.

ADVERTISING

SHARE: