Επιχείρηση διάσωσης 110 προσφύγων ανοιχτά της Πύλου

Σκάφος του λιμενικού σώματος συνοδεύει το σκάφος που μεταφέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου κατά την αναχώρησή του από το Αγαθονήσι, Σάββατο 02 Μαϊου 2009. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στους Φούρνους, τη Σάμο και το Αγαθονήσι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Σκάφος του λιμενικού σώματος συνοδεύει το σκάφος που μεταφέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου κατά την αναχώρησή του από το Αγαθονήσι, Σάββατο 02 Μαϊου 2009. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στους Φούρνους, τη Σάμο και το Αγαθονήσι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σκάφος με περίπου 110 μετανάστες και πρόσφυγες εντοπίστηκε νότια της Μεθώνης

Σκάφος με περίπου 110 μετανάστες και πρόσφυγες, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 54 ναυτικά μίλια δυτικά νοτιοδυτικά της νήσου Σαπιέντζας νότια της Μεθώνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα, κάποιος από τους επιβαίνοντες ειδοποίησε μέσω του OLYMPIA RADIO ότι το σκάφος υπέστη μηχανική βλάβη και χρήζουν βοήθειας.

Στο σημείο όπου βρίσκεται το σκάφος με τους μετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται πέντε παραπλέοντα πλοία, ενώ σπεύδουν πλωτό και ναυαγοσωστικό του λιμενικού και σκάφος της frontex

SHARE:

24Media Network