Επιφυλακτικοί οι αγρότες στο αν θα συμμετάσχουν στον διάλογο με Αραχωβίτη

Επιφυλακτικοί οι αγρότες στο αν θα συμμετάσχουν στον διάλογο με Αραχωβίτη
Πανελλήνια σύσκεψη αγροτών που συμμετέχουν στα μπλόκα, στη Λάρισα Eurokinissi

"Τα αιτήματά μας, δηλαδή το κόστος παραγωγής,το ζήτημα του ΕΛΓΑ και των νέων αγροτών, δεν λύθηκαν στην προηγούμενη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης" δήλωσε ο Χρήστος Σιδηρόπουλος, μέλος της επιτροπής αγροτών στη Λάρισα.

Επιφυλακτικοί είναι οι αγρότες απέναντι στο ενδεχόμενο συνάντησής τους την Τετάρτη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη και όχι με τους επικεφαλείς των Υπουργείων Οικονομικών και Ενέργειας.

Όπως δήλωσε στον στον News 24/7 στους 88.6 και στη Ζηνοβία Σαπουνά ο Χρήστος Σιδηρόπουλος, μέλος της επιτροπής αγροτών στη Λάρισα, τα αιτήματά τους χρειάζονται απαντήσεις και από τις ηγεσίες και των τριών υπουργείων.

“Θα εξετάσουμε το αν θα συμμετέχουμε στον διάλογο” είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο μεθαυριανό τετ-α-τετ με τον Σταύρο Αραχωβίτη και πρόσθεσε ότι τα αιτήματά τους, δηλαδή το κόστος παραγωγής,το ζήτημα του ΕΛΓΑ και των νέων αγροτών δεν λύθηκαν στην προηγούμενη συνάντησή τους με την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου.

Προανήγγειλε επίσης προσφυγή στην επιτροπή ανταγωνισμού για τις ανοιχτές τιμές στο βαμβάκι ενώ ανέφερε ότι αυτή την ώρα τα μπλόκα είναι περίπου 22.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα