Επικοινωνία Σαμαρά-Μιχελάκη για το σεισμό. Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις

Επικοινωνία Σαμαρά-Μιχελάκη για το σεισμό. Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις
Eurokinissi

Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός, μετά τον σεισμό μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης. Στην περιοχή μεταβαίνει ο ΓΓ Πολιτικής Επικοινωνία

Σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, αναφορικά με τον σεισμό μεγέθους 6,3 βαθμών που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης.

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, μεταβαίνουν σε Λήμνο και Σαμοθράκη.

Παράλληλα ο κ. Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος βρισκόταν από νωρίς στο γραφείο του λόγω της προετοιμασίας των αυριανών εκλογών, έθεσε σε άμεση ετοιμότητα τις υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δημάρχους Λήμνου και Σαμοθράκης.

Επίσης, με εντολή του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου τέθηκε σε ετοιμότητα ο μηχανισμός των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να παράσχει κάθε βοήθεια σε Σαμοθράκη και Λήμνο, εφ’ όσον αυτό ζητηθεί από τις αρμόδιες Αρχές.

Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε σχετικές οδηγίες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και στη συνέχεια επικοινώνησε με τους δημάρχους Λήμνου και Σαμοθράκης προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη για την κατάσταση που επικρατεί στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα