Διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα

Διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η Μπέτυ Μπαζιάνα
Η Μπέτυ Μπαζιάνα Eurokinissi

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα εξελέγη σε θέση Επίκουρου Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Λαμία) με απολύτως ομόφωνη απόφαση.

Mε ομόφωνη απόφαση, δηλαδή με ψήφους 11 -0 , το 11μελές εκλεκτορικό σώμα αποφάσισε την Παρασκευή την εκλογή της Μπέτυς Μπαζιάνα, συντρόφου (συζύγου) του Αλέξη Τσίπρα στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, στη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οπως αναφέρει το esos.gr, το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που καταλαμβάνει η Μπ. Μπαζιάνα είναι “Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα”.

Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2-8-19. Τη διεκδίκησαν τέσσερις υποψήφιοι. Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν.Ωστόσο ενστάσεις μπορούν να κατατεθούν και δύο μήνες μετά το διορισμό στη θέση αυτή.

Μετά από αυτή την απόφαση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικέ ς διαδικασίες για τον διορισμό της κ. Μπαζιάνα στο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών .

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version