Επιστρέφει στη φυλακή ο Γιαννουσάκης

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι του Πρωτοδικείου Τρικάλων από το σύνολο των καθηκόντων τους μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Ο Τρικαλινός νομικός κόσμος συνεχίζει να εκφράζει την αντίθεσή του στη νομοθετική διαδικασία που ακολουθήθηκε από τη Βουλή, αναφορικά με την τροπολογία που ρυθμίζει ζητήματα του κλάδου, αμφισβητώντας ακόμη και νομικά την ισχύ των αλλαγών που επιφέρονται στο άνοιγμα του επαγγέλματος. Οι δικηγόροι θα ξανασυνεδριάσουν την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι του Πρωτοδικείου Τρικάλων από το σύνολο των καθηκόντων τους μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Ο Τρικαλινός νομικός κόσμος συνεχίζει να εκφράζει την αντίθεσή του στη νομοθετική διαδικασία που ακολουθήθηκε από τη Βουλή, αναφορικά με την τροπολογία που ρυθμίζει ζητήματα του κλάδου, αμφισβητώντας ακόμη και νομικά την ισχύ των αλλαγών που επιφέρονται στο άνοιγμα του επαγγέλματος. Οι δικηγόροι θα ξανασυνεδριάσουν την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Η ελληνική Δικαιοσύνη είπε "όχι" στο αίτημα αναστολής της ποινής ισόβιας κάθειρξης, που έχει επιβληθεί στον Ευθ. Γιαννουσάκη

Στη φυλακή παραμένει ο Ευθ. Γιαννουσάκης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση του "Noor-1". Υο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Πειραιά απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του κατά πλειοψηφία (3-2).

Συγκεκριμένα, δύο μέλη της έδρας είχε τη θέση πως ο καταδικασθείς θα έπρεπε να αποφυλακιστεί με όρους. Μα την ολοκλήρωση της διαδικασία, η πρόεδρος της έδρας επεσήμανε ότι "τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας έχουν την υποχρέωση να σας διασφαλίσουν".

Από την πλευρά του, ο Ευθ. Γιαννουσάκης έκανε λόγο για "εκβιαστές", υποστηρίζοντας πως ουδέποτε δέχθηκε επίσκεψη από μέλος της αντιπολίτευσης, προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατάθεση Γιαννουσάκη στον Πειραιά

SHARE: