Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα- Σημειωτόν η επιστροφή από την Κόρινθο έως την Ελευσίνα

επιστροφή των εκδομέων του Πάσχα
επιστροφή των εκδομέων του Πάσχα EUROKINISSI

Πρόσθετα μέτρα της Τροχαίας έχουν ληφθεί για την ασφαλή επιστροφή εκδρομέων. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στις εισόδους και των δύο Εθνικών Οδών. Ειδικά στην Αθηνών - Κορίνθου οι εκδρομείς επιστρέφουν σημειωτόν από την Κόρινθο έως την Ελευσίνα

Έντονη είναι η ταλαιπωρία που βιώνουν οι εκδρομείς του Πάσχα που επέλεξαν να επιστρέψουν σήμερα στην Αθήνα. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στις εισόδους και των δύο Εθνικών Οδών, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην Εθνικό Οδό Αθηνών-Κορίνθου, όπου οι οδηγοί επιστρέφουν σημειωτόν από το ύψος της Κορίνθου έως την Ελευσίνα!

Σταδιακά από το πρωί έχει επιστρέψει το ένα τρίτο των εκδρομέων όμως η κορύφωση της επιστροφής αναμένεται αύριο Τρίτη και για κάποιους μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Συνολικά όλες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας έφυγαν από τις δυο Εθνικές Οδούς Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου 820.000 οχήματα και εισήλθαν στην Αθήνα πάνω από 600.000 οχήματα. Υποθετικά, από τους 300.000 που θεωρούνται οι εκδρομείς του Πάσχα, έχουν επιστρέψει περίπου 91.000 από τις 6 πρωί έως τις 6 απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και συγκεκριμένα 40.844 οχήματα από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και 50.245 από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα ισχύουν μέτρα απαγόρευσης κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την περίοδο των εορτών του Πάσχα και συγκεκριμένα:

•Για σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018 για το ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών και τις ώρες 12:00 έως 22:00.

•Την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου 2018 για το ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών και τις ώρες 11:00 έως 23:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάσχα

ADVERTISING

SHARE: