Επίθεση κουκουλοφόρων στο Διοικητικό Πρωτοδικείο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ EUROKINISSI

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους για ακόμα μία νύχτα Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής οι κουκουλοφόροι με επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος διμοιρίας των ΜΑΤ δίπλα από το Πολυτεχνείο και πρόκληση φθορών στο διοικητικό πρωτοδικείο επί της Λ. Ριανκούρ

Για ακόμα μία φορά οι ομάδες κουκουλοφόρων έκαναν αισθητή την παρουσία τους τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, με επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος διμοιρίας των ΜΑΤ δίπλα από το Πολυτεχνείο και πρόκληση φθορών στο διοικητικό πρωτοδικείο επί της Λ. Ριανκούρ.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε από ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων στο διοικητικό πρωτοδικείο επί της Λ. Ριανκούρ 85, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα επιτέθηκαν με λοστούς και προκάλεσαν φθορές στην τζαμαρία της εισόδου. Στη συνέχεια πέταξαν τρικάκια με συνθήματα και αποχώρησαν.

Το διάστημα μεταξύ δύο και τέσσερις τα ξημερώματα ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησαν διαδοχικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος της στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, δίχως να σημειωθούν τραυματισμοί, ή να γίνουν προσαγωγές.

Σημειώνεται ότι τη νύχτα της Παρασκευής είχαν σημειωθεί και δύο επιθέσεις στις εισόδους πολυκατοικιών στην οδό Σαριπόλου και στην οδό Ζωοδόχου Πηγής αντίστοιχα, όπου κουκουλοφόροι προκάλεσαν ράγισμα και μαύρισμα στις τζαμαρίες των εισόδων, πιθανόν με πέτρες και περιέλουση εύφλεκτου υγρού. Στις πολυκατοικίες αυτές στεγάζονται μεταξύ άλλων και συμβολαιογραφικά γραφεία.

ADVERTISING

SHARE: