Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό σε υποκατάστημα της Πειραιώς στην Αχαρνών

Εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας "Πειραιώς" τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2016. Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά μετά τη 1.00, άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της τράπεζας στον Αγ. Ελευθέριο, στα Πατήσια. Οι δράστες πέταξαν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος, επί της οδού Αχαρνών 421, αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, τους οποίους πυροδότησαν. Η φωτιά που προκλήθηκε έλαβε μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας ολοσχερώς την τράπεζα.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας "Πειραιώς" τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2016. Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά μετά τη 1.00, άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της τράπεζας στον Αγ. Ελευθέριο, στα Πατήσια. Οι δράστες πέταξαν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος, επί της οδού Αχαρνών 421, αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, τους οποίους πυροδότησαν. Η φωτιά που προκλήθηκε έλαβε μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας ολοσχερώς την τράπεζα. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της Πειραιώς στην Αχαρνών, στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου

Εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στον Άγιο Ελευθέριο, επί της οδού Αχαρνών 419, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Άγνωστοι δράστες έσπασαν με βαριοπούλες και πέταξαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από δυο γκαζάκια, που εξερράγησαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. πυρκαγιά.

Το υποκατάστημα της τράπεζας, που στεγάζεται στο ισόγειο πολυκατοικίας, υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια της Αττικής.

SHARE:

24Media Network