Επίθεση με βιτριόλι- Ιωάννα: “Ένας χρόνος από την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή”

Επίθεση με βιτριόλι- Ιωάννα: “Ένας χρόνος από την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή”
Η Ιωάννα βρήκε το σθένος να φωτογραφηθεί 10 μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι

Συγκλονίζει το μήνυμα που έστειλε η Ιωάννα, που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, πριν ακριβώς ένα χρόνο. "Δε θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου", σημειώνει.

“Ένα χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω. Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δε θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς”, είναι το μήνυμα που έστειλε, μέσω της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News», η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι έναν χρόνο πριν.

Σημειώνεται ότι η 36χρονη που πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το υπ’αριθμ 1510/2021 βούλευμα απο του συμβούλιου πλημμελειοδικών Αθηνών, η κατηγορούμενη παραπέμπεται να δικαστεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και όχι για αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, που ζητούσε η ίδια. Αντίστοιχη πρόταση είχε καταθέσει και ο εισαγγελικός λειτουργός.

«Από όλα τα στοιχεία τις δικογραφίας προκύπτει ότι η κατηγορούμενη είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωαννα» είπε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος πολιτικής αγωγής, Απόστολος Λύτρας.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη κατά τη συμπληρωματική της απολογία ομολόγησε την πράξη, εν και την πρώτη φορά που κλήθηκε να απολογηθεί είχε επικαλεστεί το δικαίωμα σιωπής, με αποτέλεσμα την προφυλάκισή της. Φέρεται να ζητησε συγγνώμη για την πράξη της, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Δεν γνώριζα ότι αυτό το υγρό θα προκαλούσε τέτοια ζημιά, γνώριζα ότι θα προκαλούσα κάποιο τραύμα. Δεν είχα σκοπό να στοχεύσω στο πρόσωπο» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα